پیام فرماندار فلاورجان به مناسبت روز شهدا

فرماندار فلاورجان در پیامی، ۲۲ اسفند ماه روز بزرگداشت شهدا و سالروز تأسیس بنیاد شهید را به مردم شهیدپرور شهرستان فلاورجان بالاخص خانواده های معظم شهدا و خدمتگزاران این عرصه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فلاورجان؛ متن کامل پیام مهندس علی ساعدی به شرح زیر است.

«بسم رب الشهداء والصدیقین»

بدون شک حرکت رو به جلوی انقلاب شکوهمند اسلامی و پیشرفت ها و دستاوردهای آن در عرصه های مختلف مرهون خون پاک و مطهر شهدای گرانقدر است، شهدایی که با خون خود عزت و آزادی و استقلال را به ما هدیه کردند.

یقیناً با فرهنگ ایثار و شهادت بسیاری از پیروزی ها در مقاطع حساس و تاریخی کشور حاصل شده است و همه ما وظیفه داریم این میراث گرانقدر فرهنگی و انقلابی را حفظ کرده و به نسل های آینده منتقل کنیم .

خدمت به خانواده‌های شهدا و ایثارگران از بالاترین خدمات است و نزد خداوند متعال قرب و ارزش بسیار بالایی دارد. قطعا به فرموده امام راحل خانواده شهدا چراغ این ملتند ، خانواده هایی که با وجود تمام سختی ها ، مشکلات و با صبر و بردباری چراغ معرفت و آبروی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را روشن و جاودانه نمودند.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز بزرگداشت شهدا و ادای احترام به تمامی شهیدان انقلاب اسلامی، خصوصاً  شهدای خط شکن شهرستان فلاورجان  با ۱۴۰۰ شهید نزدیک به۲۸۰۰ جانباز و ۱۶۳ آزاده که ششمین شهرستان استان از نظر تعداد ایثارگر می باشد، بر خود لازم می دانم از زحمات و تلاش های صادقانه و مجدانه تمامی خدمتگزاران به خانواده های معظم و معزز شهدا صمیمانه تقدیر و تشکر نمایم. امید است با تأسی از راه، اندیشه و سیره شهیدان و وحدت و همدلی زمینه توسعه و پیشرفت و تعالی هرچه بیشتر ایران اسلامی را فراهم آوریم.

علی ساعدیفرماندار شهرستان شهدای خط شکن فلاورجان