علی ساعدی فرماندار: انتخابات سالم در فلاورجان برگزار می کنیم

بند

به گزارش روابط عمومی فرمانداری فلاورجان، علی ساعدی فرماندار فلاورجان به برگزاری انتخابات سالم در این حوزه انتخابیه تاکید کرد و گفت: در اجرای انتخابات نباید دینِ خود را فدای دنیای دیگران بکنیم.

نماینده عالی دولت در فلاورجان ،علی ساعدی روز دوشنبه در نشست با اعضای هیات‌های اجرایی، نظارت و بازرسی و نمایندگان فرماندار در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی افزود: رعایت اصل بی‌طرفی و اجرای مر قانون اساس فعالیت در انتخابات مجلس یازدهم است.

وی ضمن تاکید بر هماهنگی کامل و تعامل نمایندگان فرماندار با هیات‌های اجرایی، بازرسی و نظارت بر انتخابات گفت: نمایندگان فرماندار محکم و با اقتدار تمام، اهتمام لازم را در شعبات ثبت‌نام و اخذ رای برای برگزاری انتخاباتی سالم و پرشور و باشکوه انجام داده و فرآیند کامل انتخابات را از آغاز تا پایان رای‌گیری بدون هیچگونه ملاحظات جناحی و سیاسی و قومی و قبیله‌ای مدیریت نمایند.

به گفته وی ، همه امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری و تمهیدات امنیتی و انتظامی لازم برای برگزاری انتخاباتی سالم و باشکوه با حضور حداکثری و مشارکت گسترده مردم اتخاذ شده و ده ها هزار نفر در برگزاری باشکوه انتخابات مشارکت خواهند کرد.

حوزه انتخابیه فلاورجان یک نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد و ۵ نفر در این حوزه بعنوان نامزد انتخاباتی هم‌اکنون برای راهیابی به مجلس یازدهم با هم رقابت می‌کنند.

این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن abolhasan341.jpg می‌باشد
این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن abolhasan345.jpg می‌باشد
این تصویر دارای صفت خالی alt است؛ نام فایل آن 156971071.jpg می‌باشد